DZIEŃ 1.
ŚNIADANIE – Nakarmić dziecko Przepisy na zdrowe i kolorowe posiłki – Fordham Henny ślepi. 320 kcal
Język francuski tajemnica laleczki – sałatka.
II ŚNIADANIE – ślepi. 150 kcal
Sandwicz z serkiem krewetkowym.
OBIAD – ślepi. 420 kcal
Niebieska sandwicz z urywkami winogrona.
PODWIECZOREK – ślepi. 100 kcal
Gigantyczna gruszka.
KOLACJA – ślepi. 230 kcal
Pierwsze danie warzywna z kawałeczkami ryby.
DZIEŃ 2.
ŚNIADANIE – ślepi. 310 kcal
Bagietka z twarożkiem i dżemem (2 pajd bagietki, pół brył słabego twarogu, 2 łyżeczki dżemu niskosłodzonego o ukochanym samku).
II ŚNIADANIE – ślepi. 150 kcal
Jogurt z numerami melona (ślizgawica wiotkiego jogurtu przyrodniczego, pół gołoledzi miąższu z melona).
OBIAD – ślepi. 400 kcal
Prowansalskie ratatouille z kurkiem, pomidory z bazylią skropione oliwą.
PODWIECZOREK – ślepi. 140 kcal
Sałatka z jabłka i agrest chiński dosłodozna miodem aż do gustu.
KOLACJA – ślepi. 220 kcal
Mamona zamarznięta z krewetkami i awokado.
DZIEŃ 3.
ŚNIADANIE – ślepi. 360 kcal
Grzanek z brzoskwinią i miodem (ogromna grahamka, połówki gotowej brzoskwini, 2 płaskie łyżeczki miodu pszczelego).
II ŚNIADANIE – ślepi. 170 kcal
Cocktail ze rześkimi tworami (gołoledź jogurtu zwyczajnego light, pół gołoledzi malin, 1/3 filiżanki borówek jankeskich).
OBIAD – ślepi. 360 kcal
Rybna roladka szpinakowa, sałatka z sosem winegret, krupy.
PODWIECZOREK – ślepi. 110 kcal
Sok wyciągnięty ze pokaźnej pomarańczy łącznie z miąższem.
KOLACJA – ślepi. 230 kcal
Pierwsze danie krem z pomidorów z kurkiem i różyczkami brokułów.
DZIEŃ 4.
ŚNIADANIE – ślepi. 340 kcal
Jedwabny omlet z nektarynką.
II ŚNIADANIE – ślepi. 160 kcal
Cocktail kawowy z kąskami banana.
OBIAD – ślepi. 360 kcal
Jajko krzewiste opiekany pod Emisja zanieczyszczeń motoryzacyjnych w świetle nowych przepisów Unii Europejskiej – Merkisz Jerzy, spodem pierzynką z sera, wąska róża brokuła, obcisła róża kalafiora uwarzone na półmiękko.
PODWIECZOREK – ślepi. 110 kcal
Sok z komunistycznego grejpfruta wydobyty co do jednego Zbiór przepisów z finansów publicznych 2012 – Białończyk Wojciech z miąższem.
KOLACJA – ślepi. 230 kcal
Dietetyczna fasolka po bretońsku.
DZIEŃ 5.
ŚNIADANIE – ślepi. 310 kcal
2 pajdy bagietki, jądro na skąpo, 2 talarki bary drobiowej, pół papryki gadzinowej, szeroki pomidor uprawny.
II ŚNIADANIE – ślepi. 170 kcal
Jogurt z bryłkami brzoskwini (gołoledź rzadkiego jogurtu zwyczajnego, mierna brzoskwinia).
OBIAD – ślepi. 400 kcal
Ucierana ze szpinakiem, surówka z pomarańczą.
PODWIECZOREK – ślepi. 100 kcal
2 typowe agrest chiński.
KOLACJA – ślepi. 230 kcal
Bazyliowe ragout cielęce (potrawka).
(maja)